Prodajem sojenicu na Savi, Obrenovac-Zabrežje ili menjam za auto

Objavljen pre 2 meseca / 301 Pregleda

4.900 €

ID OGLASA: 632
OPIS

Prodajem sojenicu u Zabrežju na drvenim šipovima (pragovi od šina) zabetonirani. Sojenica se nalazi na 5 metara od vode i nikada nije bila poplavljena. Platforma je 6x6m, kućica 4x4m.Kolima se prilazi do same sojenice. Započeta rekonstrukcija i proširenje (uradjeno 70%) i posedujem kompletan materijal za završetak radova. Prodaje se sa kompletnim nameštajem od punog drveta.

 

U kućici je razvučena kompletna instalacija a ispod je predvidjeno mesto za agregat.Iznutra je sve obloženo gipsanim pločama i okrečeno. Stolarija je drvena sa vakum staklom i mogu da se otvaraju na kip. Zaštićeno je rešetkama i aluminijumskom mrezom za komarce.Ispred se nalazi ozidan bunar na 11 m dubine za tehničku vodu mada je bakteriološki ispravna.

 

Sojenica se nalazi na državnom zemljištu za koje još niko nema papire jer nije definisano da li pripada Srbija šumama ili vodama. Za samu sojenicu imam papire i plaćen porez na pokretnu imovinu. Na tom zemljištu se nalazi već nekih 13 godina i nije bilo nikakvih problema. Ukoliko ste zainterosovani za sve dodatne informacije možete me pozvati.

 

Što se tiče zamene za auto interesuju me samo očuvana vozila , može i uz moju ili Vašu doplatu.

Kontakt

11010 Prikaži broj telefona

Pišite vlasniku ovog oglasa

Molimo Vas, prijavite se kako biste mogli da kontaktirate vlasnika oglasa.