Formular za oglašavanje

Formular za oglašavanje

Poštovani,

Vaš oglas pošaljite na e-mail berza@navodi.com.

 1. FOTOGRAFIJE Vašeg plovila, (motora, opreme...) u *.jpg formatu postavite u attachment-u.
 2. Tekst oglasa pošaljite u formi:
  (*Obojena polja obavezno popuniti)

Naslov: (ime ili oznaka plovila)

 

Proizvodnja: (god, brodogradilište, samogradnja):

 

Dimenzije: (preko svega) D׊

 

Opis: (tip plovila, kabine, ležajevi, kuhinja, wc...):

 

Oprema: (instalacije, uređaji, instrumenti...):

 

Motor: (proizvođač, snaga, godište, radnih sati):

 

Kopča: (model, tip, prenos...)

 

Tankovi: (vode, goriva, crni tank...)

 

Prikolica: (model, signalizacija, kočnice...)

 

Registracija: (broj putnika, zastava, carina, porez...)

 

Cena: (u €, $ ili din, oglasi bez cene se ne objavljiuju)

 

Kontakt: telefon u formi (+381 xx xxx xx xx)

 

 • Oglašavanje na Portalu NA VODI u rubrici Berza je besplatno za sva fizička lica koja oglašavaju prodaju svog polovnog čamca (motora ili opreme).
 • Oglas ostaje u aktivnoj ponudi do prodaje (o čemu Vas molimo da nas izvestite) ili maksimalno godinu dana od dana objavljivanja, a onda prelazi u kategoriju Arhiva Berze bez kontakt telefona.
 • Dileri, brokeri i fizička lica koja prodaju novo plovilo ili polovno plovilo iz uvoza ili objavljuju više oglasa oglašavanje plaćaju, kao objavljivanje komercijalnih oglasa.
 • Ukoliko smatrate da vaš oglas zavređuje (cenom, urgentnošću prodaje, izradom, opremljenošću, kvalitetom...) objavljivanje u kategoriji TOP PONUDA ili želite objavljivanje većeg broja fotografija, kao i fotografije većeg formata uslovi oglašavanja su kao za objavljivanje komercijalnih oglasa..
 • Sve izmene u oglasu (cena, kontakt, prodat samo motor ili deo opreme...) šaljite na e-mail berza@navodi.com obavezno sa istog e-maila sa koga je poslat i originalni oglas ili SMS-om sa telefona koji je objavljen u oglasu.

____________________________________________

 

 • Redakcija BERZE Portala NA VODI zadržava pravo da izvrši korekturu oglasa u skladu sa uređivačkom politikom i Zakonom o oglašavanju, bez promene osnovnog smisla oglasa.
 • Prema Zakonu o oglašavanju, u oglasu nije dozvoljena upotreba neodređenih ili višeznačnih izraza, na primer: dogovor, povoljno, vredi pogledati, kvalitetno, odlično, očuvano, fabričko stanje, kao novo, doživotna garancija, jeftino... Pri unosu teksta oglasa koristite činjenično stanje, a ne subjektivne komentare.
 • Oglasi sa kataloškim (proizvođačkim, sajamskim ili retuširanim) fotografijama, ili fotografijama sličnog, tuđeg plovila ili bez fotografija se ne objavljuju.
 • Redakcija Portala NA VODI ne odgovara i ne snosi bilo kakvu odgovornost za tačnost i verodostojnost podataka objavljenih u oglasu.
 • Molimo Vas da oglas ne šaljete sa adresa FREE DOMAIN tipa: munze69@gmail, fantom@hotmail, popaj@yahoo i sl. jer se ogalsi sa free domain ne objavljuju.
 • Stranica BERZA Portala NA VODI se ažurira 2 puta na dan.
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
© 2006 - 2013 Portal NA VODI
www.navodi.com
berza.navodi.com

 

Powered By Portal "NA VODI"
Berza "NA VODI" © 2018